بسم الله الرحمن الرحیم
گزارش جلسه شماره ۱۵کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر امیدیه
در مورخه ۲۵/۹/۹۲ روز دوشنبه رأس ساعت ۱۶ در محل ساختمان شورای شهر و با حضور اعضاء و با قرائت آیاتی از کلام الله مجید جلسه آغاز شد، بعد از آن آقای شریبی نماینده مسجد خودیاری مشکلات این مسجد را بیان کردند و آقای زیدونی نماینده مسجد پاچکوه هم در مورد مشکلات و بازسازی مسجد محل خود صحبت نمودند، خانم عسکری مسئول امور خیریه در مورد کمکهایی که به نیازمندان انجام می دهند توضیحاتی دادند و مشکلات امور خیریه را بیان کردند.
مصوبات گذشته که انجام پذیرفته:
۱-برگزاری ایستگاههای صلواتی و زیارت عاشورا در شهرداری و سطح شهر ۲-دعوت از نمایندگان مساجد پاچه کوه – خودیاری ۳- دعوت از مؤسسین مؤسسه خیرین شهرستان امیدیه.
مصوبات این جلسه:
- با توجه به کسری بودجه شهرداری هرگونه مساعدت مالی به ارگانهای دولتی و سازمانهای وابسته و اشخاص حقیقی و حقوقی تا تأمین و تخصیص منابع تا پایان سال ۹۲ خودداری گردد.
- با توجه به نامه شماره ۷۵۵۰ مورخه ۲۸/۷/۹۲ شهرداری امیدیه مبنی بر کمک هزینه به مناسبت عید سعید غدیر و جشنواره غذا تا مبلغ -/۰۰۰/۰۰۰/۱۵ ریال موافقت گردید.
- کمک به خانم شولی انجام شد. با تأمین منابع و امکانات موافقت می گردد.
- با توجه به خصوصی سازی نصب وسایل بازی در پارکهای شهرستان امیدیه شهرداری از طریق فراخوان عمومی و دعوت از بخش خصوصی اقدامات لازم مبذول گردد.
- مقرر گردید نامه آقای امین فتحی در جلسه آتی شورا مطرح و همکاری لازم صورت پذیرد.
- نامه خانم نادیا شریفی در جلسه آتی شورا مطرح شود.
- نامه آقای ساوکی در جلسه آتی شورا مطرح شود (ماشین شارژی در پارک)
- پخش اذان از نقاط فاصله دار از مساجد
- در خصوص برنامه ریزی صحیح قبرستان ثبت ، قطعه بندی ، منطقه بندی ، گورکن و سبک سنگ ضمناً جلسه ای با حضور شهردار و مسئول قبرستان جهت ساماندهی برگزار می گردد.
- بررسی مناطق مختلف در خصوص اجرای طرح عام المنفعه .
- بررسی و تعیین بودجه ریالی در خصوص این طرحها تا پایان سال
- برنامه ریزی در خصوص اجرای طرح ها تا پایان سال
- تشکیل کمیته جهت ایام نوروز
- ایجاد همیار شهردار در مدارس (شهردار مدارس).جلسه رأس ساعت۳۰/۲۰ پایان پذیرفت.
-