گزارش جلسه شماره ۹۵ مورخ ۹۴/۱۱/۲۰ شورای اسلامی شهر امیدیه

گزارش جلسه شماره ۹۵ مورخ ۹۴/۱۱/۲۰ شورای اسلامی شهر امیدیه

بسم الله الرحمن الرحیم
گزارش جلسه شماره ۹۵ شورای اسلامی شهر امیدیه

 

جلسه شورای اسلامی شهر امیدیه روز سه شنبه مورخ ۲۰/۱۱/۹۴ ساعت۴۵/۱۶ باتلاوتی چند از کلام الله مجید در سالن اجتماعات شورا برگزارگردید ، در آغاز جلسه آقای افضلی نائب رئیس شورا ضمن عرض خیر مقدم به اعضاء شورا  نامه های رسیده به شورا را مطرح نموده و با بحث و بررسی موارد ذیل مصوب گردید:

  • نامه شماره۱۲۰۷۴-۶/۱۱/۹۴ شهرداری درخصوص الحاق زمینی به متراژ ۹/۲۱۸مترمربع با کاربری تجاری به ملک همجوار آقای خداداد شهبازی مقدم به استناد ماده ۱۹ قانون نوسازی وعمران شهرداری بادریافت بهاء کارشناسی رسمی عرصه در جلسه مطرح و پس از بحث و بررسی با مجموع آراء ذیل مصوب گردید.

             حاضرین:                           موافق:                    مخالف:

  • نامه شماره ۱۱۵۳۱-۲۲/۱۰/۹۴مبنی براینکه شهرداری درنظردارد نسبت به فروش ۵۴ قطعه زمین تجاری واقع در شهرک مطهری روبروی پارک شهروند جهت اجرای پروژه های عمرانی و پرداختهای معوقه را از طریق مزایده عمومی به فروش رساند که موضوع در جلسه مطرح و پس از بحث و بررسی با مجموع آراء ذیل مصوب گردید.

               حاضرین:                         موافق:                    مخالف:

  • نامه شماره ۱۴۷۹-۱۵/۱/۹۴ شهرداری درخصوص مساعدت مالی به باشگاه فرهنگی ورزشی وحدت امیدیه به مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰۰ ريال در جلسه مطرح و پس از بحث و بررسی با مجموع آراء ذیل مصوب گردید.

حاضرین:                           موافق:                    مخالف:

  • نامه شماره۱۴۸۰-۱۵/۲/۹۴ شهرداری درخصوص مساعدت مالی به باشگاه فرهنگی ورزشی یاران مقاومت شهرستان امیدیه به مبلغ ۳۰۰۰۰۰۰۰ ريال در جلسه مطرح و پس از بحث و بررسی با مجموع آراء ذیل مصوب گردید.

              حاضرین:                        موافق:                    مخالف:

۵-نامه شماره ۱۱۵۲۸-۲۲/۱۰/۹۴مبنی بر اینکه شهرداری درنظردارد به پاس زحمات و حمایتهای اداره امور دارایی و اقتصادی در پرداختهای ارزش افزوده و همچنین تشویق مردم به فرهنگ پرداخت عوارض و مالیات ،یکی ازبوستانهای سطح شهر درمنطقه فاز۶جنب استادیوم ورزشی را به نام بوستان مالیات نامگذاری نمایدکه موضوع در جلسه مطرح و پس از بحث و بررسی با مجموع آراء ذیل مصوب گردید.

            حاضرین:                         موافق:                    مخالف:

    جلسه رأس ساعت ۲۱ با ذکر صلوات خاتمه یافت.

 

نویسنده شورای اسلامی شهر امیدیه
نویسنده شورای اسلامی شهر امیدیه
شورای اسلامی شهر امیدیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *