گزارش جلسه شماره ۶۰ مورخ ۷۸/۱۰/۲۶ شورای اسلامی شهر امیدیه

گزارش جلسه شماره ۶۰ مورخ ۷۸/۱۰/۲۶ شورای اسلامی شهر امیدیه

بسم الله الرحمن الرحیم
گزارش جلسه شماره ۶۰ شورای اسلامی شهر امیدیه

 

 

جلسه رأس ساعت۴۵/ ۱۶ روز یکشنبه با ریاست آقاي موسوي با صلوات شروع شد.

دستور جلسه : بررسی پاسخهای آقای فخرالدین شهردار محترم –نحوه انتخاب بازرسین افتخاری و هماهنگی های لازم در این خصوص، سخنران قبل از دستور آقای مودت بودند که اظهار داشتند می بایست آئین نامه داخلی شورا تکمیل شود حتماً تأخیر حضور در جلسه و غیبت را پیگیری و برخورد نمایند. همچنین از آقایان موسوی و رحیم درخواست نمودند که کنترل جلسات باید بصورتی باشد که تداخل صورت نگیرد و دستور جلسات باید دقیقاً رعایت شود و خارج از بحث صحبت نشود همچنین ایشان پیشنهاد دادند که جلسه ای با استاندار و مدیران کل در استان داشته باشیم در مورد حد نصاب تعداد حاضرین در جلسه بر اساس قانون دو سوم یعنی ۵ می باشد که پس از ساعت مقرر هرگاه ۵نفر حاضر شدند جلسه را می بایست شروع نمایند همچنین برای ۲۲ بهمن اگر می توانیم چند طرح مهیا نمائیم و در دهه فجر افتتاح شود بسیار مناسب است. و باید پیشنهادات و سخنرانی پیش از دستور مکتوب باشد.

  • سپس آقای رحیمی نائب رئیس شورا اظهار داشتند که باید در مورد تکمیل آئین نامه داخلی شورا جدیت بخرج بدهیم.
  • پس از آن آقای امیری فرد اظهار داشتند تا کنون می توان گفت اجرای آئین نامه شورا کاملاً توسط اعضاء رعایت نشده است. ایشان اظهار داشتند ک نباید مطالب و مواردی که در شورا پیش می آید به بیرون درج دهند از جمله متن کامل صورتجلسه ۵۷قبل از اینکه به شهرداری ارجاع داده شود شهردار محترم از آن اطلاع داشتند . و اگر عینک بدبینی روی چشم زده می شود بدین جهت است که دیگران مکتوبات صورتجلسات شورا را اطلاع دادند.
  • سپس آقای رحیمی در تأیید صحبتهای آقای امیری فرد گفتند که نباید شرایط و جوی پیش آید بی اعتمادی در میان اعضاء حاکم شود.
  • با توجه به اینکه جلسه قبل مقرر شده بود پاسخهای آقای فخرالدین به سئوالات شورا بررسی شود در این خصوص اعضاء نظرات خود را ارائه دادند.
  • آقای امیری فرد فرمودند من از حق و حقوق خودم در این زمینه می گذرم ولی بقیه موارد بستگی به نظرات اعضاء دارد مقرر شد پس از اینکه کپی پاسخهای شهردار محترم در اختیار اعضاء قرار داده شد روز سه شنبه ۲۸/ ۱۰/ ۷۸ تصمیم گیری شود .
  • در ارتباط با تعیین و انتخاب بازرسین افتخاری برای تاکسی سرویسها و نظارت بر نانوائیها و بازار مباحثی مطرح شد .
  • آقای سید مالک جابری پیشنهاد دادند که با ادارات مربوطه مثل فرمانداری و شورای آرد و نان هماهنگی شود تا تداخل وظایف بوجود نیاید. بقیه اعضاء موافق بودند یک جلسه هماهنگی با ادارات ذیربط ترتیب داده شود.
  • ادارات مورد نیاز عبارتند از:
  • فرمانداری – نیروی انتظامی – هیأت نظارت و کنترل- نماینده دادگستری – بازرگانی – شهرداری.
  • آقای مودت پیشنهاد دادند که شرح وظائف بازرسین مورد نظر باید مشخص شود بعد جلسه برگزار شود.
  • آقای فدعمی در این رابطه گفتند باید بازرسین تاکسی سرویسها را تعیین کنیم و از آنها بخواهیم که بر اساس این موارد اقدام نماین و در صورت مشاهده خلاف قوانین و مقررات به شورا گزارش دهند و رسماً حق مراجعه ندارند فقط گزارش امور را به شورا دهند.
  • آقای سید ادریس مشعلی اظهار داشتند که اگر از پرسنل شهرداری در این خصوص استفاده نمائیم وجاهت قانونی بیشتری دارد و پیشنهاد می دهیم به شورای آرد و نان که بازرسین شورا با بازرسین شورای آرد ونان به مکانهای مورد مراجعه نمایند.
  • برای حضور در جلسه کمیسیون ماده ۱۰۰ چون آقای فدعمی در مأموریت اداری از طریق شرکت نفت هستند به پیشنهاد آقای فدعمی آقای امیری فرد به جای ایشان در جلسه روز سه شنبه ۲۸/ ۱۰/ ۷۸ شرکت خواهند کرد .

جلسه رأس ساعت ۳۰/ ۱۸ با صلوات حاضرين خاتمه يافت.

 

 

نویسنده شورای اسلامی شهر امیدیه
نویسنده شورای اسلامی شهر امیدیه
شورای اسلامی شهر امیدیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *